24SevenOffice tar affärerna till molnet

24SevenOffice siktar på att digitalisera redovisningsbyråerna med hjälp av modern mjukvara. På en investerarpresentation hos Aktietorget presenterar vd Staale Risa verksamheten och noteringsplanerna.

Idag har 24SevenOffice drygt 24 000 kunder där drygt 97 procent av kunderna finns i Norge. Nu vill man expandera med plattformen utanför Norge och har siktet inställt mot Sverige där man redan idag har 700 kunder. Huvudsyftet med bolagets notering är just att finansiera den svenska satsningen.

Vd Staale Risa lyfter fram att bolaget har en beprövad affärsmodell och en produkt som kunderna uppskattar. Målsättningen är att växa med 30 procent per år, där man förra året växte 41 procent. Bolaget uppger att de just nu har 83 miljoner kronor i årliga abonnemangsintäkter.

När det kommer till marknadsposition så satsar 24SevenOffice på att ta de lite större kunderna. Konkurrensfördelarna som bolaget lyfter fram är att systemet kan hantera en högre komplexitet och betydligt större bolag än vad de mindre molnbaserade konkurrenterna kan.

24SevenOffice genomför just nu en nyemission inför en notering på Aktietorget där första handelsdag är planerad till 21:a december. Värderingen före nyemissionen är satt till 307 miljoner kronor.

Fakta om artikeln:

Denna artikel är sponsrat innehåll framtaget av externa skribenter inom ramen för SvD Börsplus partnerskap med Aktietorget. Vid frågor om innehållet, kontakta:

media@finwire.se

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel finns på www.svd.se. I juli 2019 migrerades denna och ett tusental andra artiklar över från SvD till analystjänsten Börsplus och därefter (april 2020) till Affärsvärlden. I vissa fall har delar av dessa artiklar dessvärre inte följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla tabeller, bilder, formatering eller rutor med tilläggsinfo. Om du vill vara säker på att läsa en artikel med helt fullständig information bör du alltså söka rätt på ursprungsversionen på www.svd.se. Ett enkelt sätt att hitta dit är att via en sökmotor som Google söka på ”SvD Börsplus + [Bolag] och/eller [Rubrik]”.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här