Affärsvärldens specialnummer ”En helt ny värld – igen” kostnadsfritt

Affärsvärlden har tagit ett helhetsgrepp på samtiden i ett unikt långreportage på 16 kapitel om samhället, ekonomin och politiken skrivit av journalisten, författaren och Affärsvärldens tidigare chefredaktör Ronald Fagerfjäll.

Texterna handlar om förändringarna i samhället och vad som hänt med informationsteknologin, globaliseringen och liberaliseringen. Det som nu hotas av populism, vetenskapsförakt och starka män. Även om det vid en snabb blick kan se mörkt ut är framtiden betydligt mer ljus än mörk.
Nu har du som missade denna genomgång av vår samtid möjlighet att kostnadsfritt ladda ner och läsa dessa viktiga texter.
Klicka här för att ladda ner ditt exemplar.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.