Även Erik Selin tankar i Collector

Collectors styrelseledamot Erik Selin har köpt 800.000 aktier i bolaget den 19 november, för 43:50 kronor styck vilket motsvarande en likvid på 34,8 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Även Collectors styrelseordförande Lena Apler och styrelseledamot Christoffer Lundström registrerade insynsköp av aktier till samma kurs och med samma transaktionsdatum, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare.

Lena Apler tankar i CollectorCollectors storägare, tillika styrelseordförande, Lena Apler köpte på tisdagen den 19 november ytterligare 225.000 aktier i nischbanken. 

En storpost mäklades den 19 november om 4 miljoner Collector-aktier, till kurs 43:50 kronor, alltså samma som ovan nämnda insynsköp.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här