Biljana Pehrsson tillträder som ny VD för Castellum

Biljana Pehrsson tillträder idag som VD för Castellum efter att bolaget nyligen förvärvat Kungsleden. Att Pehrsson skulle ta över Castellum blev känt tidigare i höstas och fram tills nu har Jacob Mörndal varit tillförordnad vd för Castellum.
Biljana Pehrsson, VD för Kungsleden.
Biljana Pehrsson, VD för Kungsleden. Foto: Tobias Ohls
Pehrsson, som har varit VD för Kungsleden sedan 2013, uppger att hon ser fram emot att leda Nordens största noterade kommersiella fastighetsbolag.

”Vårt gemensamma bolags storlek, finansiella styrka och kombinerade branscherfarenhet ger oss en förstärkt konkurrenskraft till glädje och nytta för våra kunder, medarbetare, aktieägare och långivare”, säger Biljana Pehrsson.

Den som ersätter Biljana Pehrsson som vd för Kungsleden blir Ylva Sarby Westman, som också presenteras som Castellums nya finanschef och vice vd. Ylva Sarby Westman är för närvarande finanschef och vice vd på Kungsleden. Hon tillträder sin nya befattning också på onsdagen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.