Bolt kommer säga upp en tredjedel av personalen

Checkout-företaget Bolt kommer att säga upp runt en tredjedel av all sin personal efter att bolaget ställts inför en allt tuffare marknad. Det skriver New York Post som talat med källor.
Bolt kommer säga upp en tredjedel av personalen - Elsparkesykler 2021
Bolt erbjuder bland annat tjänster inom ride-hailing och elsparkcyklar. Foto: Annika Byrde / NTB
Bolts VD Maju Kuruvilla skrev i ett meddelande till personalen att bolaget kommer börja säga upp vissa av sina anställda. Bolaget kommer säga upp ungefär 130 anställda i USA och Kanada, tillsammans med 100 anställda i Europa.

I Kuruvillas meddelande står det även att Bolt ska försöka säkra sina finanser och nå lönsamhet med det kapital bolaget redan har samlat in.

Flera tech-företag som Netflix, Paypal och svenska Klarna har under den senaste veckan meddelat att de ska säga upp personal.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets