Börsplus: En köpvärd duo

Börsplus trycker på köpknappen för två aktier under onsdagen.

Det finns en chans att det kan komma en vändning för Netent under 2020, tack vare förvärvet av snabbväxande Red Tiger. Men marknaden för bolagets slotspel förblir ett frågetecken.

Det skriver Börsplus i en analys.

Börsplus landar ändå i en köprekommendation.

”Netent är en billig och hatad aktie där det operativt finns tecken på en vändning. Det är odds värda att ta”, skriver Börsplus.

Börsplus utfärdar även ett köpråd för Bimobject som jobbar med digitalisering av byggbranschen. Börsplus ser stor potential.

Det framgår av en analys som lades ut på onsdagseftermiddagen.

”Risken är dock hög. Om man ska investera i Bimobject gäller det alltså att ha stor tilltro till nyckelpersonerna och framförallt vd Carl Silbersky. Vi fick en bra känsla och Carl verkar vara en entreprenör ut i fingerspetsarna. Dessutom upplever vi att aktiemarknadens intresse för Bimobject är väldigt svalt för tillfället. Kanske ett bra köpläge?”, lyder delar av motiveringen.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.