Braincool får rekordorder på sju system i USA

Medicinteknikbolaget Braincool har fått en stororder på sju iQool-system från ett sjukhus i Kalifornien. Ordern är den enskilt största som Braincool någonsin fått.
Braincool får rekordorder på sju system i USA - chris-liverani-handslag
Foto: Chris Liverani/Unsplash
Beställare är HCA Healthcare (HCA), vilket är en av de största hälso- och sjukvårdsorganisationerna i USA med totalt 186 sjukhus fördelat över 21 delstater.

”Vi förändrade ledning och strategi i USA i början av 2020 då vi startade vår lansering och försäljning av IQool i landet. Det har varit en utmanande period i och med Covid 19 krisen. Men vi kan nu se konkreta resultat och kan konstatera att Braincool erhållit order om tretton IQool System hittills under 2022. Inom HCA-gruppen har vi gjort en ordentlig inbrytning med order om 17 system de senaste tre månaderna”, uppger VD Martin Waleij.

Leverans sker under det första kvartalet. Inget ordervärde anges.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG