Cellavisions vd lämnar

Blodanalysbolaget Cellavisions vd Zlatko Rihter lämnar då han i stället ska ta över som vd för Investor-ägda Mölnlycke Health Care.
Cellavisions vd lämnar - zlatko-cellavision-900
Zlatko Rihter. Foto: Cellavision
Han fortsätter i sin nuvarande roll under uppsägningstiden och lämnar senast den 28 november i år, enligt ett pressmeddelande.

“Zlatko Rihter har under sina snart sex år som vd mycket framgångsrikt utvecklat och drivit Cellavision till det starka bolag vi ser idag. Cellavision har förändrats i grunden till ett bolag med en helt annan bredd i kunderbjudande och geografisk närvaro vilket resulterar i helt andra möjligheter. Zlatko har konsekvent levererat och bolagets omsättning och resultat nära nog tredubblats”, konstaterar styrelseordförande Sören Mellstig.

Styrelsen inleder omgående arbetet med att hitta en efterträdare för Zlatko Rihter som varit vd för Cellavision sedan 1 januari 2015.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.