Comhem varnar för risk att TV4 och C More släcks på fredag

Tele2-ägda Comhem uppger i ett pressmeddelande att det finns risk för att Com Hems och Boxers tittare går miste om TV4-kanalerna och C More från och med midnatt mot fredag.
Comhem varnar för risk att TV4 och C More släcks på fredag - comhem-affarsvarlden-700_binary_6892277.png
Det kommer att ske om Comhem inte lyckas komma överens med Telia-bolaget TV4 Media om en förlängning av nuvarande avtalet.

”Det är sorgligt att vi återigen inte kan komma överens med Telia, något som innan Telia tog över ägandeskapet av kanalerna aldrig hade hänt i vår och TV4s gemensamma historia. Comhem och Boxer har alltid bidragit med betydelsefull räckvidd för de huvudsakligen reklamfinansierade TV4-kanalerna. Det är därför förvånande att Telia nu begär en kraftig prishöjning när vi så nyligen kom överens om ett avtal”, säger Samuel Skott, kommersiell chef på Comhem .

Totalt riskerar 2,1 miljoner hushåll att bli utan kanalerna.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.