”Då öppnades en helt ny värld”
Det var något av en slump som gjorde att Fredrik Lindfors så småningom hamnade i rollen som chefssommelier på anrika Grand Hôtel. När han pluggade ekonomi och språk på gymnasiet behövde han ett extrajobb och genom kontakter blev han anställd som runner på Eriks Gondolen. Genom detta fick han upp ögonen för restaurangbranschen och som 19-åring började han arbeta i baren på Grand Hôtel.
Som bartender var det naturligt nog framför allt spritdrycker som intresserade Fredrik Lindfors, men en speciell provning gjorde att han på allvar fick upp ögonen för vinet.
Prenumerera
Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.
Premium
- Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
- Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
- Över 500 aktieanalyser per år
- Unika investeringsverktyg och portföljer
- Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
- Och mycket mer
Vill du se fler alternativ? Läs mer här