DI: Köp verkstadsbolaget

Dagens Industri ger rådet köp på Profilgruppen. Det framgår av tisdagens tidning.

Interna grepp börjar bita, det finns en chans för en konjunkturknuff och vidare har bolaget flaggat för ett starkt första kvartal.

”Det går bra nu för småländska Profilgruppen. Med interna tillväxt- och effektiviseringsgrepp har både bolaget och aktiekursen lyft. Men det finns mer att hämta”, skriver tidningen.

”Med potential för ytterligare lite högre marginal nästa år och en liten intäktsökning faller p/e-talet till låga 9 och även om prognosen innehåller en hel del osäkerhet så är värderingen tillräckligt intressant för att våga hoppa på ett tåg som är på väg i rätt riktning”, bedömer tidningen.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.