Dijsselbloem: Fortfarande långt kvar till uppgörelse

Eurogruppens ordförande Jeroen Dijsselbloem säger på tisdagseftermiddagen att det fortfarande är långt kvar till en överenskommelse mellan Grekland och dess internationella långivare.

Det rapporterar Bloomberg News.

“Så länge de ekonomiska villkoren är uppfyllda, kan vi inte nå en överenskommelse. Det är inte rätt att tro att vi kan mötas halvvägs”, säger ordföranden.

Tidigare under tisdagen har det kommit uppgifter om att både Grekland och de internationella långivarna har kommit med förslag på varsin reformplan för landet.

Implementeringen av omfattande reformer är ett villkor för att Grekland ska kunna motta mer finansiering från det förlängda räddningsprogrammet.

 

 

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här