Finansinspektionen ger Pepins avslag

Pepins meddelar att man igår blivit informerade att om att Finansinspektionen gett avslag på ansökan om tillstånd för att starta en marknadsplats för noterade bolag, en så kallad MTF. Det framgår av ett meddelande från bolaget på den egna plattformen.
Finansinspektionen ger Pepins avslag - fi-finansinspektionen-900
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT

”Vi behöver nu landa internt i hur vi går vidare, inklusive huruvida vi väljer att överklaga Finansinspektionens beslut,” säger Philip Scholtzé, tillförordnad VDpå Pepins.

Han fortsätter:

”Med eller utan ett MTF-tillstånd är vi ett tillväxtbolag. När jag ser på våra senaste framgångar ser jag att den senaste handelsperioden uppmätte rekordaktivitet, att vi i förra veckan stängde en mångmiljon-emission på under nio minuter, att en av våra första kunder snart börsnoteras och investerarna kan glädja sig åt en avkastning på fyra gånger pengarna, och att ett bolag som genomförde en framgångsrik emission under pandemins utbrott sedan dess har sett värdet nästan dubbleras till glädje för alla delägare. Pepins är starkt och kommer att fortsätta vara det!”

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets