First North-listade Absolent får sin största order hittills

Englandsbaserade Cades, en del av det First North-listade luftreningsbolaget Absolent, har fått en order på 32,6 miljoner kronor från ett träbearbetningsbolag i Storbritannien.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Orden är den största som Absolent har tagit hem hittills och innefattar ett stoftutsugssystem samt lagringssilos för träavfall. Installationen av systemet kommer att starta i oktober 2019 och beräknas pågå under 12 månaders tid.

”Utöver filter och fläktar så kommer systemet inkludera 17 rörkanaler från Fastclip. Fastclip rören tillverkas av Gallito i Storbritannien som är ett annat bolag i Absolentkoncernen”, skriver James Stansfield, vd på Filtermist Internationals.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.