Fortnox integrerar bokföring med Skatteverket

Affärssystembolaget Fortnox har genomfört en integration med Skatteverket som gör det möjligt att hantera transaktioner på Skattekontot med automatisk bokföring.
Fortnox skruvar p
Foto: Fredrik Sandberg / TT

”I kombination med funktionen Regelverk utgör integrationen ett viktigt steg på vägen mot en helautomatiserad bokföring”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Integrationen har startats i liten skala under hösten och kan nu användas av alla företagare och redovisningsbyråer som jobbar med bokföring i Fortnox.

Den hämtar både saldot och alla transaktioner från skattekontot. Det finns stöd för att hantera transaktionerna direkt i Fortnox och möjlighet att automatisera bokföring som gäller skattekontot.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets