Fsport faller premiärhandeln på First North

Spelplattformsbolaget Fsport började i dag den 30 september att handlas på Nasdaq First North Growth Market. Bolaget noterar både aktier som handlas med kortnamnet FSPORT och teckningsoptioner med kortnamnet FSPORT TO1.
Fsport faller premiärhandeln på First North - FOTBOLL
Foto: Fredrik Sandberg / TT
Fsport är verksamma inom daily fantasy sports.

Fsport genomförde inför noteringen en nyemission som blev övertecknad och tillförde 20,25 miljoner kronor före emissionskostnader. Bolaget fick 800 nya aktieägare.

Teckningskursen var 22,50 kronor per unit. Varje unit består av fem aktier och tre vederlagsfria teckningsoptioner TO1. Teckningskursen motsvarar därmed 4,50 kronor per aktie.

Aktien har hittills i dag handlats till 3,80 kronor som högst betalt och 3,4015 kronor som lägst betalt. Klockan 09.20 var senast betalt 3,50 kronor. Aktier för 5,4 miljoner kronor har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 19,23 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 67 miljoner kronor räknat på senast betalt.

Teckningsoptionen handlas samtidigt till 35 öre senast betalt. Värdet på en unit är därmed 18,55 kronor, vilket är 17,6% lägre än teckningskursen på 22,50 kronor per unit.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets