Global Gamings revisor lämnar i förtid

Global Gamings revisor Jonas Nihlberg på KPMG har valt att begära förtida avgång från revisionsuppdraget för bolaget.

Det framgår av ett pressmeddelande.

“Vi är förvånade att våra revisorer på KPMG har lämnat detta besked till oss idag. Vi förstår att våran process mot Spelinspektionen föranleder många frågor och funderingar, men är övertygade om att den pågående rättsprocessen till slut kommer att visa att Spelinspektionens beslut var felaktigt och oproportionerligt. Det olyckligt att deras beslut får sidoeffekter likt detta”, säger vd Tobias Fagerlund.

Bolaget skriver också att de har tagit del av revisionsbolagets avgångsbrev och att det därav framgår att de revisionsinsatser som har utförts avseende 2019 ej föranleder någon anmärkning från revisorn.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här