Hedgefondtoppens tal lyfte börsbolaget

Konsumentproduktbolagets aktie steg ordentligt på börsen efter att miljardären och aktivistinvesteraren Bill Ackman talat sig varm för bolaget.

Bill Ackman, grundare av hedgefondfirman Pershing Square Capital Management, talade under måndagen vid Sohn Investment Conference, där han hyllade konsumentproduktbolaget Jarden Corp.

Han pratade om att bolagets verksamhet är ”överlägsen”, att bolagets vd Martin Frankling är ”fantastisk” och att bolaget konstant är undervärderat. Efter Ackmans tal lyfte aktien med över 6 procent i efterhandeln på Wall Street. Det skriver Business Insider.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.