Högre resultat än väntat från Addtech

Teknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett ebita-resultat på 236 miljoner kronor och en ebita-marginal om 8,3 procent för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret.

Väntat var enligt Infronts prognossammanställning ett ebita-resultat om 242 miljoner kronor och en ebita-marginal om 8,8 procent.

Det framgår av delårsrapporten.

Resultat efter skatt blev 142 miljoner kronor och per aktie uppgick resultatet till 2:05 kronor. Väntat 138 miljoner kronor respektive 2:06 kronor per aktie.

Nettoomsättningen uppgick till 2.846 miljoner kronor. Här väntades 2.742 miljoner enligt Infronts prognos.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här