Ikea backar om priset efter korvkritik

Möbeljätten drar nu tillbaka beslutet att höja varmkorven till 7 kronor efter kritik från kunder. "En korv är en korv, alltid 5 kronor på Ikea" skriver bolaget.
Ikea backar om priset efter korvkritik - WEB_INRKES
Ikeakorven kommer fortsatt att kosta 5 kronor meddelar bolaget efter kritik.

Ikea meddelade häromdagen att priset på deras varmkorv skulle höjas till 7 kronor, efter att i över 20 år kostat 5 kronor.

Nu har företaget tänkt om efter kritik från kunder. I samband med prishöjningen uppgavs att priset på den vegetariska korven sänks från 10 till 5 kronor.

”Många har hört av sig för att visa sin kärlek till båda korvarna och samtidigt påpekat ojämlikheten i priset. Ni har rätt så därför sänker vi priset, igen. En korv är en korv – oavsett form. Alltid 5 kronor på Ikea”, skriver bolaget på Facebook.

Ikea säljer miljontals varmkorvar på sina varuhus runt om i Sverige varje år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG
Annons från Invesco