Immunebiotech siktar på börsnotering 2021-2022

Mjölksyrebakteriebolaget Immunebiotech har fått godkänt patent i USA för sitt kosttillskott Gutmagnific. Samtidigt öppnar de för en notering på Nasdaq First North inom ett till ett och ett halvt år. Det uppger Rapidus nyhetstjänst, enligt Realtid.
Börsnotering
Gutmagnific är ett kosttillskott som använder mjölksyrebakterier för att behandla inflammatoriska sjukdomar och bolaget har nu fått patent i USA som ses som den största marknaden för deras produkter.

Bolaget är även aktiva i en finansieringsrunda för att få in 13 miljoner kronor för att expandera på den amerikanska marknaden. De får nu in amerikanska delägare och enligt vd:n Shahram Lavasani siktar bolaget på notering 2021-2022.

Immunebiotech grundades 2013 och är en avknoppnings från Lunds Universitet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.