Jan Emanuel köpte sin lägenhet av spelmiljardären

Den Östermalmslägenhet som Jan Emanuel Johansson nu säljer köpte han av Mojang-grundaren Markus "Notch" Persson för bara ett par månader sedan.

Den forne socialdemokratiske riksdagsmannen Jan Emanuel Johansson har lagt ut en lägenhet till försäljning med utgångspriset 29 miljoner kronor. En nyhet som Affärsvärlden rapporterade om i förra veckan.

Den 231 kvadratmeter stora lägenheten har bland annat en takhöjd på nio meter och, vinkällare, ångbastu och bibliotek.

Enligt uppgift till Affärsvärlden köpte Jan Emanuel Johansson bostaden av Markus ”Notch” Persson så sent som i april tidigare i år. Köpesumman var 22 miljoner kronor.

Om Jan Emanuel lyckas får lägenheten såld ska han köpa en annan bostad på Södermalm i Stockholm, erfar Affärsvärlden.

– Jag har hittat hans drömbostad, säljer jag denna så köper han en annan, säger ansvarig fastighetsmäklare Niklas Berntzon från Eklund Stockholm New York till Expressen.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.