Jefferies: Fyra heta tillväxtaktier

Analyshuset listar fyra tillväxtfavoriter som alla har gjort starka första kvartal.
Jefferies: Fyra heta tillväxtaktier - alphabet-uner-armour-fleetcor-paypal-700_binary_6845355.jpg

Resultaten för det första kvartalet har börjat trilla in och analytikerna på Wall Street verkar överlag nöjda. Därtill väntas vinsttilläxten på S&P 500 för 2017 komma in på + 10,2 procent – vilket då skulle vara den bästa tillväxten för indexet sedan 2012.

Jefferies har publicerat en rad rapporter om analyshusets högst rankade tillväxtbolag. Bolagen som köprekommenderas har alla levererat starka siffror för det första kvartalet, enligt Jefferies.

Alphabet

Sökjätten fortsätter att expandera sin verksamhet och jobbar bland annat med förarlösa bilar just nu. Bolaget levererar sina tjänster i över 100 språk i 190 länder. Alphabet (Google) kom in med en stark rapport klart över förväntan, där man redovisade en massiv vinst.

Aktien handlas i dag runt 932 dollar. Jefferies tror att den kan lyfta till 1200 dollar per aktie.

Paypal

Paypal, som är en plattform som erbjuder digitala och mobila betallösningar på uppdrag av köpmän och konsumenter över hela världen, har länge varit en Jefferiesfavorit, och bolaget fortsätter att leverera stabila resultat.

Jefferies tror att aktien kan lyfta till 52 dollar per aktie från dagens 47 dollar.

Fleetcor Technologies

Jefferies förväntade sig att företagstjänstebolaget skulle komma med starka siffror det första kvartalet 2017, vilket de också gjorde.

Fleetcor Technologies handlas runt 140 dollar per aktie. Jefferies tror att den kan lyfta till 197 dollar per aktie.

Under Armour

Under Armour, som tillverkar funktionskläder, har haft det ganska motigt det gångna året, men en vändning väntar runt hörnet, enligt Jefferies.

Analyshuset menar att bolaget motsvarade förväntningarna för det första kvartalet och att tillväxten såg god ut.

Aktien ligger runt 21 dollar per, och Jefferies tror på ett lyft till 28 dollar per aktie.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Trapets