Ledningsförändringar på SEB

SEB meddelade på onsdagsmorgonen ett antal ledningsförändringar som kommer att träda i kraft från och med 1 januari 2020.

Masih Yazdi, för närvarande finansdirektör och medlem av verkställande ledningen (VL) har utsetts till ekonomi- och finansdirektör.

Nina Korfu-Pedersen, för närvarande chef för Group Finance och medlem av VL, har utsetts till chef för Affärsstöd och Operations. Nina har arbetat i SEB sedan 2010 som chef för Financial Services inom Group Finance.

Petra Ålund, chef för Technology sedan april 2019, har utsetts som medlem i VL.

Nicolas Moch, Chief Information Officer (CIO) har utsetts till medlem av VL.

Martin Johansson har utsetts till Senior Advisor till vd och koncernchefen och lämnar sin nuvarande roll som chef för Business Support & Chief of Staff och medlem av VL. Han kvarstår dock i VL som adjungerad medlem.

Javiera Ragnartz, chef för Investment Management, och Mark Luscombe, chef för SEB i Storbritannien, har utsetts till adjungerade medlemmar i VL.

Det framgår av ett pressmeddelande.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.