Morgan Stanley ser kortsiktigt rally i Nio

Den amerikanska storbanken Morgan Stanley ser ett kortsiktigt rally i elbilstillverkaren Nios aktie framför sig och tror att kursen kommer stiga under de kommande 15 dagarna. Det skriver Seeking Alpha.
Morgan Stanley ser kortsiktigt rally i Nio - nio-bil-900
Nios konceptbil EVE. Foto: AP Photo/Ng Han Guan/TT
”Med den gradvisa återöppningen i Yangtze River Delta-regionen och det bidrag på 10 000 renminbi som Shanghais regering ger till konsumenter för att byta ut gamla bilar mot elbilar, tror vi att Nio är väl positionerat för att dra nytta av sådana lokala stimulansprogram och återuppta försäljningen under de kommande månaderna”, skriver analytiker hos Morgan Stanley.

Morgan Stanley har övervikt på Nio med en riktkurs på 34 dollar per aktie. Aktien stiger 5,8 procent till 17,53 dollar i förhandeln i USA.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.