Morgonens nya köpråd

En industrigrupp och ett stålbolag får köprekommendationer på onsdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Beijer Alma till köp från behåll. Riktkursen är 131 kronor.

Det framgår av en analys. Aktien stängde på 87:80 kronor på tisdagen.

DNB tar upp bevakning av SSAB och sätter rekommendationen till köp och riktkursen till 35 kronor.

Det framgår av en analys Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.

DNB Markets sänker samtidigt riktkursen för Ericsson till 100 kronor från 105 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys med titelen “More robust than you might believe”.

Aktien stängde på 79:28 kronor på tisdagen.

SEB Equities sänker riktkursen för Thule till 215 kronor från 245 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Aktien stängde på drygt 162 kronor på tisdagen.

SEB Equities höjer även riktkursen för bilsäkerhetsföretaget Autoliv till 770 kronor från tidigare 715 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Pareto Securities sänker riktkursen för Jetpak till 73 kronor från 80 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Aktien stängde på 62:80 kronor på tisdagen.

Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Scandic Hotels till 81 kronor från tidigare 119 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.