Nästan hela styrelsen i Readly får lämna

Huvudägaren Tidnings AB Marieberg föreslår inför den extra bolagsstämman i digitala mediebolaget Readly i dag den 26 april stora förändringar i styrelsen. Det framgår av ett pressmeddelande.
Nästan hela styrelsen i Readly får lämna - Readly magasin

Nyval föreslås av Mikael Antonsson, Carolina Brandtman, Laurent Kayser, Jan Lund, Veronica Selin och Jesper Wikberg som styrelseledamöter. Vidare föreslås Jan Lund väljas till ny styrelseordförande.

Omval föreslås av styrelseledamoten Malin Stråhle.

Det föreslås att övriga nuvarande styrelseledamöter Patrick Svensk, Nicolas Adlercreutz, Stefan Betzold och Nathan Medlock entledigas.

Tidnings AB Marieberg, som ingår i Bonniers News, kontrollerar 75,4 procent av aktierna i Readly efter ett uppköpserbjudande där budgivaren misslyckades med att få in 90 procent av aktierna som möjliggör tvångsinlösen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets