New business ny enhet inom Fingerprint Cards

Teknikbolaget Fingerprint Cards tillkännager en ny organisationsenhet under namnet ”New Business”, som en del av sin diversifieringsstrategi. Det framgår av ett pressmeddelande.
New business ny enhet inom Fingerprint Cards - fingerprint cards

Som namnet antyder kommer den nya enheten att utveckla nya affärer i syfte att driva på tillväxten. Enheten kommer att ha ett särskilt fokus mot följande fyra områden; Nya partners, fusioner och förvärv (M&A), bilar och monetisering av immateriella rättigheter.

Thomas Rex kommer att leda New Business.

”Jag är mycket glad över att ta mig an denna nya roll, med målet att påskynda diversifieringen av Fingerprints intäkter till nya områden. New Business-enheten har tydliga kommersiella mål och arbetar brett. Vi vill expandera vår verksamhet till närliggande marknader, samt rikta in oss på nya kundsegment för våra befintliga lösningar”, kommenterar Rex.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets