NGM lanserar nya tillväxtindex

Småbolagsbörsen NGM, Nordic Growth Market, lanserar fyra nya tillväxtindex: NGM All-share, NGM Main Regulated, NGM Nordic SME och NGM X. Det framgår av ett pressmeddelande.
NGM lanserar nya tillväxtindex - ngm-700_binary_6969654.jpg
De nya indexen lanseras i syfte att underlätta analys och investeringsbeslut åt investerare.

I NGM All-share ingår alla de noterade bolagen på NGM, medan NGM X inkluderar de tio största och mest omsatta bolagen på NGM så som Fortnox, Kopparbergs och Metacon.

NGM Main Regulated index utgörs av alla bolag noterade på den reglerade marknaden medan NGM Nordic SME innehåller alla noterade bolag på Nordic SME MTF marknaden.

”Genom lanseringen av dessa nya index vill vi bidra till att lyfta fram investeringsmöjligheterna på SME marknaden både till institutionella och privata investerare samt ge våra noterade bolag ökad synlighet”, säger VD Magdalena Hartman.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets