Note tar hem affär värd minst 100 miljoner

Note har vunnit en storaffär på minst 100 miljoner kronor under de första tolv månaderna.
Note tar hem affär värd minst 100 miljoner - pengar-kronor-900
Foto: Izabelle Nordfjell/TT
Det är en av Notes större internationella industrikunder som noterar en rekordartad tillväxt inom högteknologisk mätutrustning. Note har därför utsetts till tillverkningspartner av elektroniken för att bolaget ska klara den starka volymuppgången, enligt ett pressmeddelande.

”Note utvecklas fortsatt mycket starkt med hög organisk tillväxt och ökad lönsamhet. En viktig framgångsfaktor är vår metodiska satsning för att utveckla hög kvalitet och leveransprecision i våra tjänster – dessa ligger sedan en tid i toppklass för branschen. Det är mycket glädjande att vi också fått förtroendet och vunnit denna nya affär som jag redan i år räknar med kommer att utvecklas till vår allra största”, säger vd Johannes Lind-Widestam

Serietillverkningen startar under tredje kvartalet och förväntas snabbt komma upp i höga volymer.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco