Nytt lagförslag i kongressen om att ta bort federal punktskatt på sportbetting

Det har lagts fram ett nytt lagförslag i USA rörande sportbetting.
Nytt lagförslag i kongressen om att ta bort federal punktskatt på sportbetting - ninja-casino-online-betting-700_binary_6955236.jpg

Ett nytt lagförslag har lagts fram i det amerikanska representanthuset för att ta bort en federal punktskatt på sportbetting om 0,25 procent. Det rapporterar Legal Sports Report.

Därutöver kommer en skatt tas bort som kräver 50 dollar årligen för varje anställd som sysslar med vadslagning inom sport.

Det är en så kallad bipartisan bill. I det här fallet står en demokrat och en republikan bakom förslaget. Syftet är att främja lagliga operatörer framför illegala.

”Att eliminera skatten är ett försenat steg mot att möjliggöra en laglig, reglerad sportspelmiljö som bättre skyddar spelarna”, förklarar chefen för American Gaming Association.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco