Nytt orderrekord för Invisio

Fortsatt god orderingång från befintliga kunder i bland annat USA, däribland TCAPS-programmet, gör att Invisio Communications orderingång i tredje kvartalet nådde upp till en ny rekordnivå på sammantaget 155 miljoner kronor.

Det konstaterar vd Lars Højgård Hansen i dagens rapport.

Beroendet av offentliga upphandlingar gör dock att så väl omsättning som orderingång även fortsättningsvis kan komma att variera mellan kvartalen, tillägger Højgård Hansen.

Orderstocken var 163 miljoner kronor (96) den 30 september.

“Försvarsmaktens moderniseringsprogram pågår i mer än 40 länder runt om i världen med syftet att förbättra soldaters kommunikationsmöjlighet och säkerhet. Vi bedömer att vår tillväxt kommer att drivas av denna kundgrupp även fortsättningsvis… Våra satsningar kommer att skapa nya försäljningsmöjligheter till såväl befintliga som nya kunder samt stärka vår position som marknadsledare¨ytterligare”, spår Invisio-vd:n framåt.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här