Petter Stordalens drag: Lanserar ny hotellkedja

Fastighetsbolaget Slättö Bostad lanserar en ny nordisk hotellkedja tillsammans med Petter Stordalens Strawberry Hotels. Det framgår av ett pressmeddelande.
Petter Stordalens på hotell Draken i Göteborg.
Petter Stordalens på hotell Draken i Göteborg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Bolagen uppger att den nya kedjan syftar till att fylla luckor som finns på den nordiska hotellmarknaden. Designen ska anpassas till långtids- och korttidsboende, ha hög digitaliseringsgrad, effektivitet, en tydlig profil inom hållbarhet och ha ett starkt priserbjudande.

”Vi har identifierat en attraktiv investeringsmöjlighet i en nischad marknad. Tillsammans kommer vi att generera en god avkastning till våra investerare i ett fastighetssegment som är stabilt men har god potential för innovation och värdeskapande”, säger Erik Möller, Head of Hotels på Slättö.

Hotellen kommer att vara tillgängliga på flera platser, men primärt i regionala marknader där många reser privat eller i tjänsten, uppges det.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets