RMD gör riktad emission

Teknikbolaget RMD, Railway Metrics and Dynamics, har beslutat att genomföra en riktad emission av units till garanter i samband med den avslutade spridningsemissionen.
RMD gör riktad emission - RMD

Emissionen omfattar totalt 88 500 units, bestående av lika många aktier samt lika många teckningsoptioner av serie TO1 respektive TO2, , enligt ett pressmeddelande.

Teckningskursen är 4 kronor per unit, vilket motsvarar samma teckningskurs som i spridningsemissionen i samband med bolagets notering på Spotlight.

Styrelsen har vidare beslutat att betalningen för aktierna och optionerna ska erläggas genom kvittning av respektive teckningsberättigades fordran på bolaget avseende garantiersättning, står det.

I Affärsvärldens analys av RMD:s erbjudande avråddes från att teckna aktien i IPO.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.