SBAB sänker flertalet boräntor

SBAB sänker flertalet bolåneräntor med upp till 20 punkter punkter från och med den 30 oktober, efter gårdagens räntesänkning till 0 procent från Riksbanken.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Tremånadersräntan sänks med 20 punkter till 2,15 procent. Ettårsräntan med 17 punkter till 2,14 procent. Tvåårsräntan sänks med 10 punkter till 2,24 procent. Treårsräntan med 15 punkter till 2,34 procent. Fyraåringen dras ned med 14 punkter till 2,59 procent, medan femårsräntan dras ned med 14 punkter till 2,75 procent. Sjuåringen sänks med 14 punkter till 3,09 procent och tioåringen kapas med 13 punkter till 3,49 procent.

Ränteändringen gäller även bolån förmedlade via SBAB Banks samarbetspartners ICA Banken och Ikano Bank. Räntorna gäller för bostadslån till bostadsrätter, villor och fritidshus.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.