SEB ser köpläge i klädjätten – här är morgonens nya rekar

En klädjätte och ett smyckesbolag får köprekommendationer på tisdagsmorgonen.

SEB Equities höjer sin rekommendation för H&M till köp från behåll. Riktkursen höjs till 225 från 180 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde på cirka 186 kronor på måndagen.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Pandora till köp från behåll. Riktkursen är 300 danska kronor. Det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Aktien stängde på drygt 264 kronor på måndagen.

 Carnegie återupptar bevakningen av Sinch, som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, med en köprekommendation. Riktkursen är 305 kronor.

Det framgår av en analys.

Aktien stängde på 232:50 kronor på måndagen.

JP Morgan sänker sin rekommendation för Essity till neutral från övervikt. Riktkursen sänks till 330 från 345 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Essitys stängningskurs på måndagen var 296:60 kronor.

 DNB Markets upptar bevakning av SBB med rekommendation sälj och riktkurs 17 kronor för B-aktien.

Det framgår av ett marknadsbrev.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här