Spotify lanserar dramapoddar

Spotify tänker efter den floppade tv-satsningen göra ett försök med dramapoddar med specialskrivna manus. Det skriver Di Digital.
Spotify lanserar dramapoddar - spotify-iphone-700_binary_6951721.jpg
Enligt Johan Seidefors, nordisk innehållschef på Spotify, är tanken att poddserierna ska ha en upplevelse mer lik Netflix- eller HBO-produktioner. Det viktiga blir berättandet, betonar han.

De nya poddserierna kommer att lanseras först i Sverige eftersom det är en bra testmarknad då man ligger längst fram inom Spotifyvärlden, uppger Seidefors.

”Vi har högst marknadspenetration här och fler erfarna och sofistikerade användare. Vi måste våga spänna bågen och testa för att resten av Spotifyvärlden ska ha något att titta emot”, säger han.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets