Starbreezes VD avgår omedelbart på grund av personliga skäl

Spelutvecklingsbolaget Starbreezes verkställande direktör Mikael Nermark avgår med omedelbar verkan på grund av personliga skäl. Styrelsen har som följd beslutat att utse Tobias Sjögren till tillförordnad verkställande direktör och påbörjar samtidigt en rekryteringsprocess.
Starbreeze

“Jag vill passa på att tacka Mikael för hans insatser under sina många år på Starbreeze. Mikael har spelat en stor roll i bolagets utveckling och Starbreeze står idag starkare med fullt fokus på Payday och dess framtida utveckling”, säger styrelseordförande Torgny Hellström i ett pressmeddelande.

Tobias Sjögren är medlem av Starbreeze styrelse och har en gedigen bakgrund inom spelindustrin som bland annat ansvarig för DICE Stockholmskontor när första Battlefield spelet lanserades. Han har även innehaft rollen som EVP Business Development för Paradox och VD för dess dotterbolag White Wolf.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.