Starka siffror från Autoliv

Bilsäkerhetsföretaget Autoliv redovisar ett justerat rörelseresultat om 242 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2019.

Analytikerna hade räknat med ett justerat rörelseresultat om 233 miljoner dollar, enligt Infronts sammanställning av åtta analytikers prognoser.

Den justerade rörelsemarginalen blev 11,1 procent. Väntat var en justerad marginal på 10,8 procent.

Resultat före skatt blev 210 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2019. Väntat var ett resultat före skatt på 202 miljoner dollar.

Försäljningen uppgick till 2.191 miljoner dollar. Analytikerna hade i genomsnitt räknat med en försäljning om 2.153 miljoner dollar.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här