Swedish Match utvärderar börsnotering av STG

Inget slutligt beslut har fattats, men aktieägarna i STG har enats om att utvärdera möjligheterna för en börsintroduktion.

Det skriver tobaksbolaget i ett pressmeddelande.

Som tidigare kommunicerats har Swedish Match tillsammans med den andra ägaren av Scandinavian Tobacco Group (STG) anlitat rådgivare för att utvärdera olika strategiska alternativ avseende STG.

I detta arbete har ytterligare värdeskapande möjligheter identifierats och aktieägarna i STG är överens om att det är i deras bästa intresse att fortsätta att utveckla STG, under ledning av den nyligen utsedda vd:n Niels Frederiksen, med sikte på en möjlig börsintroduktion.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.