Tisdagens nya köpråd

Flera aktier höjs till köp under tisdagen.

Citi höjer sin rekommendation för H&M till köp. Det rapporterar Dow Jones.

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation till köp för två banker.

Såväl Nordea som Handelsbanken höjs till köp från behåll. Riktkursen för Nordea sänks till 70 från 78 kronor och för Handelsbanken sänks riktkursen till 95 från 100 kronor.

Det framgår av en analys som släpptes på tisdagsmorgonen.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Wihlborgs till köp från behåll. Riktkursen sänks till 152 från 199 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Jefferies International höjer sin rekommendation för Stora Enso till köp från behåll. Riktkursen är 10:00 euro. Det framgår av ett morgonbrev.

Nordea Markets höjer rekommendationen till behåll från sälj för tre aktier, Beijer Ref, Lifco och Kone. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

DNB Markets höjer sin rekommendation för Atrium Ljungberg till behåll från sälj. Riktkursen sänks samtidigt till 150 från 200 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.