Torsdagens nya aktieråd

Flertalet aktier sänks tll behåll under torsdagen.

Carnegie sänker sin rekommendation för Scandi Standard till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 77 kronor. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Även Nordea Markets sänker sin rekommendation för Scandi Standard till behåll från köp. Riktkursen är 74 kronor. Det framgår av en analys.

”Vi räknar med att bolaget kommer att ha ett säsongsmässigt svagare fjärde kvartal 2019 och att bolaget kommer att visa lägre intäktstillväxt under 2020 givet lägre prishöjningar framöver”, skriver Nordea.

Aktien handlas kring 73 kronor på torsdagen.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Kinnevik till behåll från köp. Riktkursen sänks till 282 från 302 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Banken konstaterar att substansrabatten har krympt kraftigt de senaste månaderna inför den aviserade utdelningen av innehavet i Millicom.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Bravida till behåll från köp. Riktkursen sänks till 88 från 95 kronor.

Det framgår av en uppdatering från banken.

Aktien backade med 8,6 procent till 82:50 kronor på onsdagen efter bolagets rapport för det tredje kvartalet.

Nordea Markets och Danske Bank Markets har sänkt sina respektive rekommendationer för det danska serviceföretaget ISS till behåll från tidigare köp. Det skriver Bloomberg News.

Även SEB har dragit ned rekommendationen till behåll från köp.

Nedgraderingarna har gjorts efter att ISS under natten till onsdagen sänkte sin marginalprognos för 2019 och sköt på sitt marginalmål.

DNB Markets höjer riktkursen för Vitrolife till 205 kronor från 170 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av ett morgonbrev från banken.

Aktien i Vitrolife steg med 28 procent till 202:20 kronor på onsdagen efter bolagets rapport för det tredje kvartalet.

Jefferies International höjer riktkursen för Autoliv till 933 kronor från 837 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.