Triboron rusar i handelspremiären

Bränsleteknikföretaget Triboron stiger 91 procent till 16:80 kronor i måndagens handelspremiär på Nasdaq First North i spåren av nyemissionen som tecknades till 700 procent.

Avslut har gjorts i intervallet 13:80-16:80 kronor, att ställa mot teckningskursen på 8:80 kronor.

Triborons bränsletillsats syftar till att minska förbrukningen i alla typer av förbränningsmotorer. Aktien har lockat flera namnkunniga investerare som Carl-Henric Svanberg, Hans Stråberg och Lars Thunell.

Nyhetsbyrån Direkts TV-intervju med Triborons vd Pär Krossling inför listningen kan ses på den här länken. Där berättar han bland annat om expansionsplanerna och utmaningarna med att slå sig fram i en konservativ bränslebransch.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här