Max Matthiessen anställer M&A-chef

Max Matthiessen vill nu växla upp och tillsätter därför en dedikerad person som blir ansvarig för M&A - entreprenören Anders Brinck.
Max Matthiessen anställer M&A-chef - Anders max matthiessen 1200
Anders Brinck. Foto: Max Matthiessen

I en ambition att växla upp och hitta lämpliga förvärv väljer nu Max Matthiessen att skapa en ny tjänst som head of M&A. Tjänsten innehas av entreprenören Anders Brinck.

”Jag är mycket glad att Anders Brinck valt att anta rollen som head of M&A hos oss. Max Matthiessen har ambitiösa tillväxtplaner och Anders roll blir att hitta intressanta förvärv i Sverige. Men vi vill även använda vår tillväxt i Sverige som en språngbräda till andra marknader främst Norden”, säger Jacob Schlawitz, VD och koncernchef Max Matthiessen.

Anders Brinck har erfarenhet från M&A på ABG Sundal Collier under fem år och har sedan varit entreprenör och startat flera bolag som han dels drivit som VD och dels som styrelseordförande. Han har bland annat varit med och grundat filmproduktionsbolag Shortcut Media Group.

”Tillväxt är min stora passion. Mitt uppdrag på Max Matthiessen är att hitta bolag som passar in i de olika affärsområden som Max Matthiessen har idag – Liv, Sak och Förmögenhetsförvaltningen. Ett otroligt spännande uppdrag”, säger Anders Brinck.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.Här hittar du Afv Karriär