Sankt Petersburg för foodisar

Igor Grishechkin är kocken alla snackar om i Sankt Petersburg. Framgången bakom hans och Matilda Shnurovas restaurang Kokoko bygger på två saker: bra ekologiska råvaror och Igors spektakulära rätter. De har alla en egen storytelling och är utseendemässigt som skapade för Instagram. Ta till exempel de ikoniska rätterna crème brûlée i form av en Kamelia-dam, glasstruten med laxmousse eller vindspelssnurran med torkat fruktläder.

– Jag tar gamla recept som nedärvts flera generationer tillbaka och så tolkar jag dem med hjälp av moderna tekniker och de råvaror jag har att tillgå, säger Igor Grishechkin.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här

Annons från Trapets
Annons från Invesco