Innehåll från annonsör

”Finans och politik hänger tätt samman”

Nya partnerseminarier med Affärsvärlden i Almedalen under torsdagen.
”Finans och politik hänger tätt samman” - 57b3d5a7-1c13-4bdf-83da-ee36d1fe4571_binary_6898960.jpg

Hej Erik Wahlin, chefredaktör för Affärsvärlden. Ni öppnar för nya seminarier i Almedalen. Varför då?

– Under måndag till onsdag är vi fullt uppbokade med de mycket populära seminarierna vi gör i tätt samarbete med Deloitte sedan sex år tillbaka. Intresset är stort för att samarbete med oss också från annat håll och vi prövar därför att öppna för partnerseminarier under torsdagen.

Almedalen har tusentals seminarier. Vad skiljer Affärsvärldens från alla andras?

– Affärsvärlden har en stor trovärdighet som Sveriges största och mest belönade affärsmagasin och har en djup förståelse för näringslivet och finansmarknaden, samtidigt som vi har varit på plats i Almedalen i sju år och är en välkänd och respekterad aktör under veckan.

Hur ser upplägget ut?

– Ämnena kretsar kring finansmarknaden och dess just nu mest brännande frågor, som riskkapitalförsörjning, fintech och robotik. Vi behandlar dessa i ett seminarieprogram i tre delar under torsdagen.

Varför väljer ni att fokusera på just finansmarknaden? Almedalen handlar väl mest om politik.

– Finans och politik hänger tätt samman. Finansmarknaden är beroende av politiska beslut i högre grad än nästa alla branscher. Bankerna och andra finansmarknadsbolag var också bland de absolut första representanterna för näringslivet som kom till Almedalen.

Var finns mer information?

– Gå in på almedalen.affarsvarlden.se, där finns tider, mer information och kontaktuppgifter.

Denna artikel är en annons, den är inte skriven av journalisterna på Affärsvärldens redaktion
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.