A-Z lanseras i 10 europeiska länder

Zlatans sportklädesvarumärke A-Z lanseras nu i ytterligare 10 europeiska länder, skriver samarbetsföretaget Varner Ibrahimovic i ett pressmeddelande.

Det var i juni som hans klädvarumärke lanserades, bara sex veckor innan nyheten släpptes att han går till Manchester United.

Med en bra start både i den nya klubben och för klädmärket så lanseras nu varumärket på ytterligare 10 marknader. Detta gör att A-Z kommer att finnas till försäljning i totalt 21 länder från och med 28 september.

De nya europeiska länderna är Polen, Belgien, Grekland, Rumänien, Ungern, Tjeckien, Irland, Kroatien, Portugal och Bulgarien. De första länderna som A-Z lanserades i var Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland, Holland, Frankrike, Storbritannien, Österrike, Spanien och Italien.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här