Affärsvärlden: Blivande högutdelare till reapris

Bland börsens upptrissade fastighetsaktier finns det ett bolag som erbjuder en räntesäker och lagom spännande resa mot en framtid som högutdelare.

Om de finansiella villkoren blir något mindre gynnsamma framöver, är då något över huvud taget köpvärt i dagens räntehaussade svenska fastighetssektor?

Affärsvärlden vill slå ett slag för Catena.

Catena erbjuder i dag en attraktiv kombination av defensiv och – ur ett branschperspektiv – räntesäker kassaflödestillväxt.

Att aktien handlas med en betydande rabatt är svårbegripligt. Affärsvärlden rekommenderar köp.

Prenumeranter kan läsa hela analysen här: En defensiv vinnareBland börsens upptrissade fastighetsaktier erbjuder underanalyserade Catena en räntesäker och lagom spännande resa mot en framtid som högutdelare. Aktien är långsiktigt köpvärd..OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.