Affärsvärlden söker webbredaktör

Affärsvärlden både växer och satsar digitalt. Nu ska Afv anställa en webbredaktör.
Affärsvärlden ska anställa en webbredaktör.
Affärsvärlden ska anställa en webbredaktör.

Affärsvärlden har funnits sedan 1901. Efter 120 år med print är det nu digital first som gäller. Våra hundratals aktieanalyser varje år publiceras alltid först på sajten. Detsamma gäller våra reportage och intervjuer med näringslivets makthavare. Vi skickar också dagligen ut nyhetsbrev.

Nu ska Affärsvärlden anställa en webbredaktör.

Hur är det att jobba på Affärsvärlden?

”Vi eftersträvar verkligen långa och goda relationer. Därför lägger vi mycket tid och kraft på att hjälpa alla medarbetare att utvecklas och bli bättre. Den investeringen i tid och engagemang medför också att vi ställer höga krav. Både på oss själva och alla vi jobbar med. Vi erbjuder å andra sidan mycket frihet under ansvar och en skoj miljö om man gillar att nörda ner sig i näringsliv, politik, samhälle och aktier”, säger Peter Benson.

Här beskriver vi ytterligare hur det är att jobba på Affärsvärlden.

WEBBREDAKTÖR

Rekryteringsannonsen för jobbet som webbredaktör hittar du via länken här.

Vad handlar det här jobbet om?

”Kort sagt: Att ge våra läsare en väldigt bra produkt. Det handlar bland annat om att paketera vårt material så bra som möjligt, skriva en hel del egna artiklar och följa läsarnas beteenden”, säger Henrik Danielsson, digital redaktör för Affärsvärlden.

Vem passar som webbredaktör på Affärsvärlden?

”Nyfikenhet, driv och engagemang är viktiga egenskaper som krävs. Att vara intresserad av börsen och samhället är så klart också en stor fördel.”

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.