Aktiespararna ger tummen upp åt SBB:s bud på Hemfosa

Aktiespararnas råd till aktieägarna i Hemfosa är att acceptera budet från Samhällsbyggnadsbolaget, SBB.

Det framgår av ett meddelande på Aktiespararnas hemsida.

Rekommendationen är samtidigt att Hemfosa-ägarna noga bör överväga alternativ gällande vederlaget för att välja den kombination som passar bäst såväl utifrån värdet på vederlaget och om man vill vara med på SBB:s fortsatta resa eller ej.

“Om aktieägaren inte är intresserad av ett ägande i SBB bör denne överväga att i stället sälja sina aktier över börsen för att säkerställa ett helt kontant vederlag”, skriver Aktiespararna.

Vidare menar Aktiespararna att budet löper ut väldigt tätt inpå det nya året, den 20 december, och uppmanar därför budgivaren SBB att förlänga budtiden över årsskiftet.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här